Beelden insluiping Kamperland in Opsporing Verzocht

maandag 10 april 2017

Kamperland - Op dinsdagavond 11 april roept de politie de hulp in van het publiek voor het oplossen van een insluiping in een woning aan de Knotwilgendreef in Kamperland.

Bij de insluiping is een portemonnee en een fiets weggenomen. Met de bankpas uit die portemonnee is geld opgenomen bij een geldautomaat aan de Ruiterplaatweg in Kamperland. Van die geldopname zijn beelden gemaakt. Deze worden uitgezonden in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Het politieonderzoek, dat tot nu toe gedaan is naar de insluiping en het oneigenlijk gebruik van de pinpas, heeft nog niet geleid tot een verdachte. De insluiping vond plaats op dinsdag 24 januari 2017 tussen 23.00 en 23.30 uur. De geldopname is gedaan op de woensdagochtend daarna, op een tijdstip dat veel mensen naar hun werk of school gingen. De politie hoopt dat mensen de man, die te zien is op de camerabeelden, (her)kennen en hun informatie willen delen, zodat de politie de verdachte kan aanhouden en de zaak kan oplossen. De beelden zijn te vinden in een speciaal opsporingsbericht.

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 11 april op NPO1 tussen 20.30 en 21.15 uur. De herhaling van het programma is woensdag rond 12.05 uur op NPO2.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Arnemuiden | 112 alarmeringen Arnemuiden | Goedkoop Tanken in Arnemuiden | Supermarkten in Arnemuiden | Weerbericht Arnemuiden